Arista alla Porchetta

Arista alla Porchetta
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Aristan alla Porchetta ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 701 calorii, 55g de proteine, și 43G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.87 pe portie, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână ceapă, ceapă, ulei de măsline virgin și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Aristan al Finocchio (carne de porc cu fenicul), Porchetta, și Porchetta.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Cotlet de porc fluture pentru a deveni o foaie de 1inch grosime și aproximativ 8 inci de 14 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
3
Se presară sare și piper și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
4
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul de măsline până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Se adaugă ceapa și feniculul și se sotează până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Adăugați carne de porc măcinată, semințe de fenicul,piper, rozmarin și usturoi și gătiți până când amestecul capătă o culoare deschisă, amestecând constant, aproximativ 10 minute. Se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Carne De Porc MăcinatăCarne De Porc Măcinată
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
7
Adăugați frunzele de fenicul tocate și ouăle și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
8
Întindeți amestecul peste coapsa de porc și rulați-l ca un rulou de jeleu. Se leagă cu sfoară de măcelari și se pune în tigaie prăjită deasupra cepei roșii înjumătățite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Carne De PorcCarne De Porc
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Se introduce în cuptor și se prăjește 75 de minute sau până când temperatura interioară este de 140 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Scoateți și lăsați să se odihnească timp de 10 minute. Feliați în bucăți groase de 1 inch și serviți cu Scafata, urmează rețeta.
11
Într-o tigaie de 12 inci până la 14 inci, încălziți uleiul de măsline și pancetta până când pancetta este moale și translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
12
Adăugați ceapa, ardeii iute și fasolea lima și gătiți până când ceapa se înmoaie, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Tăiați Cubulețe, Dovlecei Galbeni De Vară și/sau DovleceiDovlecei Tăiați Cubulețe, Dovlecei Galbeni De Vară și/sau Dovlecei
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
13
Adăugați escarole, sos de roșii și piper și gătiți până se ofilesc și se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
EscarolaEscarola
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
14
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate56
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista