Arista alla Porchetta

Arista alla Porchetta
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Aristan alla Porchetta ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 701 calorii, 55g de proteine, și 43G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.87 pe portie, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână ceapă, ceapă, ulei de măsline virgin și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Aristan al Finocchio (carne de porc cu fenicul), Porchetta, și Porchetta.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cheddar Fără GrăsimeCheddar Fără Grăsime
2
Cotlet de porc fluture pentru a deveni o foaie de 1inch grosime și aproximativ 8 inci de 14 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
3
Se presară sare și piper și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
4
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul de măsline până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se adaugă ceapa și feniculul și se sotează până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
Adăugați carne de porc măcinată, semințe de fenicul,piper, rozmarin și usturoi și gătiți până când amestecul capătă o culoare deschisă, amestecând constant, aproximativ 10 minute. Se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Carne De Porc MăcinatăCarne De Porc Măcinată
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Sos Tabasco PicuratSos Tabasco Picurat
7
Adăugați frunzele de fenicul tocate și ouăle și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
8
Întindeți amestecul peste coapsa de porc și rulați-l ca un rulou de jeleu. Se leagă cu sfoară de măcelari și se pune în tigaie prăjită deasupra cepei roșii înjumătățite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Carne De PorcCarne De Porc
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Se introduce în cuptor și se prăjește 75 de minute sau până când temperatura interioară este de 140 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cheddar Fără GrăsimeCheddar Fără Grăsime
10
Scoateți și lăsați să se odihnească timp de 10 minute. Feliați în bucăți groase de 1 inch și serviți cu Scafata, urmează rețeta.
11
Într-o tigaie de 12 inci până la 14 inci, încălziți uleiul de măsline și pancetta până când pancetta este moale și translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Adăugați ceapa, ardeii iute și fasolea lima și gătiți până când ceapa se înmoaie, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Tăiați Cubulețe, Dovlecei Galbeni De Vară și/sau DovleceiDovlecei Tăiați Cubulețe, Dovlecei Galbeni De Vară și/sau Dovlecei
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
13
Adăugați escarole, sos de roșii și piper și gătiți până se ofilesc și se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
EscarolaEscarola
Sos Tabasco PicuratSos Tabasco Picurat
14
Serviți imediat.

Ingrediente

11 lingură de oregano uscatcârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleycârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș1carne de porc dezosată, aproximativ 4 kilogramecarne de porc dezosată, aproximativ 4 kilograme11 litru de lapte integral, la temperatura camereimorcov, mărunțit finmorcov, mărunțit fin1Oreos dublu umplutardei iute zdrobițiardei iute zdrobiți3crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)1ciorchiniescarole, tăiate în panglici de 1/2 inchescarole, tăiate în panglici de 1/2 inch1bulb fenicul, felii subțiri, frunze îndepărtate și retrase din circuitul agricolbulb fenicul, felii subțiri, frunze îndepărtate și retrase din circuitul agricol22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleypesmet, câteva pumnipesmet, câteva pumni22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyrozmarin proaspăt tocatrozmarin proaspăt tocat42 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleycimbru proaspăt (sau 2 linguri uscate)cimbru proaspăt (sau 2 linguri uscate)4cuișoareusturoi, felii subțiriusturoi, felii subțiri6cuișoareusturoi, felii subțiriusturoi, felii subțiri454pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOboabe proaspete de lima decojite sau 1/2 Lira înmuiate și fierteboabe proaspete de lima decojite sau 1/2 Lira înmuiate și fierte11 litru de lapte integral, la temperatura camereiCeapă spaniolă, feliată subțireCeapă spaniolă, feliată subțire1(vinete)ceapa, feliata subtire plus 4 taiate in jumataticeapa, feliata subtire plus 4 taiate in jumatati1Ceapa spaniolă, tăiată în zaruri de 1/4 inchCeapa spaniolă, tăiată în zaruri de 1/4 inch113pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOpancetta, tocat în zaruri 1 / 8-inchpancetta, tocat în zaruri 1 / 8-inch907pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOumăr de porc tocatumăr de porc tocat8creveți și cu veneSare, dupa gustSare, dupa gust57pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOroșii, zdrobite și amestecate bine cu sucurile lorroșii, zdrobite și amestecate bine cu sucurile lor85pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOulei de măsline virginulei de măsline virgin42 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyulei de măsline virgin plus 4 linguriulei de măsline virgin plus 4 linguri42 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyulei de măsline virginulei de măsline virgin
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate56
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista