Aripioare și ficat de pui la grătar cu glazură Balsamic-muștar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați aripi de pui la grătar și ficat cu glazură balsamică-muștar. Această rețetă servește 6 și costă 2,53 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 63G de proteine, 54g de grăsime, și un total de 841 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, jalapeincallos, ficat de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 79%. Rețete similare sunt Aripioare și ficat de pui la grătar cu glazură Balsamic-muștar, Ficat De Pui Balsamic, și Pui la grătar cu glazură balsamică de caise.
Instrucțiuni
Folosind foarfece de pasăre, tăiați aripile de pui în jumătate la articulații; așezați tobele într-un vas mare de copt puțin adânc. Cu foarfecele, tăiați benzile de grăsime de-a lungul fiecărei părți a celorlalte bucăți de aripă.
Adăugați piesele la tobe.
Într-un mini robot de bucătărie, combinați usturoiul tocat cu jalapeos, 1/4 cană de muștar, 2 linguri de oțet și 1/4 cană de ulei de măsline. Procesați până la neted.
Aruncați 1/2 cană de marinată cu aripile. Într-un castron mic, aruncați ficatul de pui cu restul de 1/4 cană de marinată. Acoperiți și refrigerați aripile și ficatul timp de 6 ore sau până la 2 zile.
Aprinde un grătar. Pentru a face glazura, într-un castron mediu, bateți restul de 3/4 cană de muștar și 1/2 cană de oțet cu sosul fierbinte.
Infilați aripile de pui fără a vă aglomera pe perechi de frigarui paralele de 12 inci; păstrați tobele și celelalte bucăți de aripi de pui pe seturi separate de frigarui. Infilați ficatul pe frigarui duble, lăsând 1/2 inch între ele. Condimentați aripile și ficatul de pui cu sare și piper.
Periați ficatul cu glazura și grătiți la foc fierbinte, perindând frecvent cu glazura, până se rumenesc și se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Curățați grătarul cu o perie de sârmă, dacă este necesar, apoi periați pâinea cu ulei de măsline și grătiți feliile peste focul fierbinte până se prăjesc. În timp ce este încă fierbinte, frecați pâinea pe ambele părți cu cățelul de usturoi înjumătățit.
Serviți imediat cu ficatul de pui.
Ungeți aripile de pui cu glazura și grătiți-le la foc mediu-fierbinte, perindând generos cu glazura și rotind pentru o rumenire uniformă, până când sunt fierte și crocante, aproximativ 8 minute pe fiecare parte.
Faceți înainte: aripile și ficatul de pui marinat pot fi refrigerate până la 2 zile. Glazura muștar-balsamică poate fi refrigerată peste noapte.
Recomandarea vinului: un Pinot Noir luminos, Fructat, va flata muștarul balsamic dulce și acidulat, precum și ficatul de pui pământesc. Două alegeri bune: Kenwood Russian River Valley din 1999 și Domaine Carneros din 1999, ambele din California.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant
Aripile de pui funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.