Aripioare sau coaste de pui sos fierbinte Habanero

Aripioare sau coaste de pui sos fierbinte Habanero
Aripi de pui sau coaste Habanero sos fierbinte ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 1 și costă $18.42 pe portie. O porție conține 2414 calorii, 25g de proteine, și 61G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ienibahar, căței de usturoi, piersici și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Aripi picante de pui de arahide thailandeze cu sos de zmeură Habanero (aripi PB & J), Miere Habanero Aripi De Pui, și Scoici cu sos de nucă de cocos Habanero și Salsa de mango Habanero.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o oală mare și grea la foc mediu și sotati ceapa și usturoiul până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați ardei habanero cu scorțișoară și coniac de caise și saut.Reduceți focul, adăugați zahăr, sirop, oțet, condimente și ghimbir și reduceți timp de 5 până la 10 minute. și sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rachiu De CaiseRachiu De Caise
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Habanero ChiliHabanero Chili
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Adăugați fructe și gătiți încet timp de 1 oră, acoperite, amestecând ocazional și adăugați sos de grătar timp de 5 - 10 min și amestecați/pulsați în procesor/blender până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați apă/mai mult coniac dacă sosul devine mai gros decât sosul de ketchup / grătar.Când sosul s-a răcit la frigider, sosul se va păstra luni întregi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții1
Scor De Sănătate74
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista