Aripioare De Pui Glazurate Hoisin La Grătar

La gratar Hoisin glazurate aripi de pui este un fără gluten hor d ' oeuvre. Pentru $3.19 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 40g de grăsime, și un total de 645 calorii. Această rețetă servește 4. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 213 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore. Mergeți la magazin și ridicați căldura grătarului: mediu-mare, sos de soia, scallions și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui La Grătar Glazurat Hoisin, Pui La Grătar Glazurat Hoisin, și Miere Hoisin Geamuri Aripi.
Instrucțiuni
Se usucă aripile de pui cu prosoape de hârtie.
Așezați aripile într-un castron mare și presărați praf de copt și sare, aruncând pentru a acoperi uniform. Aranjați aripile într-un singur strat pe grătar așezat peste o foaie de copt. La frigider neacoperit timp de cel puțin 8 ore.
Într-un castron mic, amestecați împreună sosul de soia, mierea, sosul hoisin, usturoiul, ghimbirul, pudra de 5 condimente și uleiul de susan. Pune deoparte.
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, turnați și aranjați cărbunii pe o parte a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul.
Așezați pielea aripilor cu fața în sus peste partea rece a grătarului, acoperiți și gătiți până când pielea este crocantă și începe să se rumenească, 30 până la 40 de minute.
Ungeți aripile peste tot cu glazură. Mutați aripile în partea fierbinte a grătarului și gătiți până se rumenesc peste tot, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Transferați aripile pe un platou.
Se ornează cu scallions și semințe de susan.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru aripile de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Vinăria Foley Estate Sta. Rita Hills Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay]()
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.