Aripioare De Pui Glazurate Cu Soia Balsamică

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați aripile de pui balsamice glazurate cu soia. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP are 1121 calorii, 86G de proteine, și 78g de grăsime pe porție. Pentru $3.64 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Dacă aveți unt, sare, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 44%. Rețete similare includ Aripioare De Pui Glazurate Balsamice, Aripioare De Pui Glazurate Cu Soia Balsamică, și Aripioare De Pui Glazurate Balsamic.
Instrucțiuni
Puneți rafturile cuptorului în treimile superioare și inferioare ale cuptorului. Căptușiți 2 tigăi mari de copt puțin adânci (17 pe 11 inci) cu folie. Puneți tigăile în cuptor și preîncălziți cuptorul la 500 F.
Se usucă aripile, apoi se aruncă cu ulei, sare și piper într-un castron mare și se împarte între tigăile preîncălzite, întinzând aripile în 1 strat. Prăjiți, fără să vă întoarceți, până devin aurii și fragede, aproximativ 35 de minute.
În timp ce aripile se prăjesc, se fierbe oțet, sos de soia și zahăr într - o cratiță grea de 1 până la 1 1/2 litru, amestecând ocazional, până se reduce la aproximativ 1/3 cană, 12 până la 14 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă untul până se topește.
Scoateți aripile prăjite din cuptor și lăsați să stea în tigăi 1 minut (pentru a face aripile mai ușor de îndepărtat din folie), apoi transferați cu clești într-un castron mare curat.
Se toarnă amestecul balsamic peste aripi și se aruncă pentru a se acoperi bine.
Lăsați să stea 5 minute, apoi aruncați din nou.