Aripioare de pui cu parmezan
Aripioare de pui cu parmezan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de aperitiv. Îți urmărești silueta? Această rețetă cetogenă are 265 de calorii , 17 g de proteine și 20 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 10. Pentru 69 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită unt, aripioare de pui, parmezan și sare de usturoi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 34% . Acest scor este destul de prost. Rețete similare includ Aripioare de pui la cuptor cu miere Sriracha , Aripioare de pui la cuptor cu lămâie ~ lime și Wonton Wraps cu aripioare de pui de bivoliță .
Instrucțiuni
Tăiați aripioarele de pui în trei secțiuni; aruncați vârfurile aripilor. Într-un castron mic, combinați firimiturile de biscuiți, parmezanul, busuiocul și sarea de usturoi. Scufundați aripioarele în unt, apoi rulați în amestecul de pesmet.
Așezați într-un singur strat pe foi de copt unse.
Coaceți la 375° timp de 35-40 de minute sau până când devin maro auriu și sucul curge limpede.