Aripioare De Pui Cu Muștar Parmezan

Aripioare De Pui Cu Muștar Parmezan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați aripioarele de pui cu muștar parmezan. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 35g de proteine, 44G de grăsime, și un total de 600 de calorii. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați muștar, chimen măcinat, aripi de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un דל פחמימות, dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Miere-Muștar Aripi De Pui, Aripi De Pui Cu Chimen De Muștar, și Miere De Muștar Aripi De Pui pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru aripile de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Ai putea încerca Stonestreet Estate Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
Stonestreet Estate Chardonnay
Stonestreet Estate Chardonnay
Estate Chardonnay 2012 oferă o coloană vertebrală minerală distinctă, alături de un element puternic de citrice. Mandarina și marmelada ies mai întâi din pahar, deschizându—se către un palat care se scurge prin spray de piersici și ocean-toate culminând cu un finisaj cu aderență și aciditate surprinzătoare.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista