Aripioare de pui celebre de la coasta la coastă a lui Scott

Aripioare de pui celebre de la coasta la coastă a lui Scott
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încearcă Scott's Coast-to-Coast Famous Chicken Wings. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35 g de proteine, 45 g de grăsimi și un total de 572 de calorii. Această rețetă fără gluten și cetogenă servește 4 și costă 1,88 USD per porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și luați unt, aripioare de pui, pudră de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 43%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: pui pe coasta de vest, pui Whole30 pe coasta de vest și pui Whole30 pe coasta de vest.

Vin recomandat: 1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii)., Băutură Alcoolică, Ingrediente, Pinot Noir, Vin Roșu Sec, Vin Spumant, Chardonnay, Categoria De Produse Alimentare, Sauvignon Blanc, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Vin Alb Sec, Semințe De Leuștean Pudră, Riesling, Conserve Piersici, Scurse, Tipul Elementului De Meniu, Trandafir Spumant

Vinul alb, băutura alcoolică și ingredientele sunt alegeri excelente pentru aripioare de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vin alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de rosii sau cu siguranta un sos de vin rosu poate si trebuie servit cu un rosu ca un pinot noir. Ai putea încerca vinul Anthem Estate Merlot Mt. Veeder Napa Valley. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
Anthem Estate Merlot Mt. Veeder Napa Valley Vin
Anthem Estate Merlot Mt. Veeder Napa Valley Vin
cirese negre, vanilie, bogat
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Revista