Aripile prăjite picante ale lui Pat
Aripile prăjite picante ale lui Pat ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 681 calorii, 25g de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți la îndemână fulgi de piper, piper, piper cayenne și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 50%. Rețete similare sunt Aripile prăjite picante ale lui Pat, Aripile Prăjite Picante Ale Lui Neelys, și Aripi picante de pui de arahide thailandeze cu sos de zmeură Habanero (aripi PB & J).
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați împreună sare de condimente, fulgi de ardei roșu, piper negru, piper cayenne, condimente de pasăre și piper de lămâie. Rezervați 2 linguri într-un bol separat.
Clătiți aripile de pui în apă rece și puneți-le într-un vas de copt superficial.
Presărați aripile uniform cu condimentul și lăsați-le să se marineze, acoperite și răcite, timp de 1 oră.
Bateți ouăle, sosul fierbinte, fulgii de ardei roșu, piperul negru și ardeiul cayenne într-un bol de amestecare de dimensiuni medii. Rezervă.
Puneți făina într-un vas de mică adâncime sau într-o placă de plăcintă.
Într-o friteuză mare sau un cuptor olandez mare, încălziți uleiul la 350 de grade F pe un termometru cu grăsimi adânci.
Dragați aripile de pui în amestecul de ouă, apoi în făină.
Așezați aripile 3 la un moment dat în uleiul fierbinte și gătiți timp de 8 până la 10 minute, rotind ocazional, până când sunt fierte și se rumenesc.
Scoateți pe o tavă de foaie căptușită cu un prosop de hârtie. Asigurați-vă că uleiul revine la temperatură înainte de a adăuga următorul lot.
Presărați aripile cu condimentul rezervat pentru aripile extra-fierbinți.
Se servește cu sos de scufundare.
Se amestecă toate ingredientele împreună într-un castron mic.
Vin recomandat: Pinot Noir, Vin Spumant, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant
Aripile de pui funcționează foarte bine cu Pinot Noir, vin spumant și Chardonnay. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Eden Rift Valliant Vineyard Pinot Noir. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.
![Eden Rift Valliant Vineyard Pinot Noir]()
Eden Rift Valliant Vineyard Pinot Noir