Aripi Ușoare De Bivol
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încearcă easy Buffalo Wings. O porție conține 269 calorii, 18g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 82 de cenți pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sos ușor până la fierbinte, aripi de pui, pudră de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma Zara, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Lapte Bătut ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Aripi Ușoare De Bivol, Aripi Ușoare De Bivol La Grătar, și Paste Ușoare Cu Aripi De Bivol pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați 1 cană de sos fierbinte, zeama și pudra de usturoi într-o pungă mare de plastic resigilabilă și amestecați pentru a combina.
Adăugați aripile; sigilați punga, apăsând orice exces de aer; și întoarceți punga pentru a acoperi uniform aripile.
Lăsați să se marineze la frigider, întorcându-se ocazional, timp de cel puțin 2 ore sau până la 12 ore.
Încălziți broilerul la înălțime și aranjați un suport în mijlocul cuptorului. Acoperiți o foaie de copt cu folie de aluminiu și așezați o grătar pe ea.
Scoateți aripile din marinată, lăsând orice exces să picure și aranjați într-un singur strat pe raft. (Dacă este posibil, nu lăsați aripile să se atingă.) Aruncați marinada și fierbeți aripile până când carnea începe să se îndepărteze de oase și pielea este maro auriu intens, clocotind și crocantă, aproximativ 12 minute.
Scoateți din cuptor și întoarceți aripile folosind clești. Întoarceți aripile la cuptor și continuați să fierbeți până când pielea devine maro auriu intens, clocotind și crăpată pe a doua parte, încă aproximativ 12 minute.Între timp, combinați restul de 1/2 cană de sos fierbinte și untul topit într-un castron mare și lăsați-l deoparte.
Adăugați aripi fierte și aruncați pentru a acoperi.
Serviți imediat cu sos de brânză albastră și bețișoare de țelină, dacă utilizați.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru aripile de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Ai putea încerca la crema Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.