Aripi Glazurate

Aripi Glazurate
Aripi glazurate ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 755 calorii, 32g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați a.1. sos original, morcov, ardei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până bucăți de ananas ai putea urma acest curs principal cu Parfaits De Granola De Boabe De Casă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Zmeură Glazurate Aripi, Aripi Glazurate Cu Miere, și Aripi De Pui Glazurate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Se amestecă sosul de friptură și siropul; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De FripturăSos De Friptură
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
3
Așezați ananasul, morcovii și ardeii în tava de copt de 15x10x1 inci căptușită cu folie. Sus cu aripi de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
4
Coaceți 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Se toarnă amestecul de sos de friptură peste pui și legume. Continuați să coaceți 10 minute. Lingură peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De FripturăSos De Friptură
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Mazăre Goya®Mazăre Goya®

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant

Aripile de pui pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu depăși aroma cărnii, astfel încât chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Ai putea încerca de la A La Z Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista