Aripioare de ghimbir-portocale ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de aperitiv. O porție conține 385 de calorii, 17 g de proteine și 17 g de grăsimi. Pentru 84 de cenți per porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16 persoane. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Este o rețetă la preț foarte rezonabil pentru fanii mâncărurilor americane. Mergeți la magazin și cumpărați sare condimentată, ulei vegetal, sare de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 25%. Acest scor este destul de prost. Rețete similare includ aripioare de pui cu portocale de ghimbir, aripioare de miso cu ghimbir și supă de sfeclă roșie prăjită, portocale cu sânge și ghimbir cu cremă de portocale.
Instrucțiuni
1
Tăiați aripioarele de pui în trei secțiuni; aruncați secțiunea vârfului aripii. Într-o pungă mare de plastic resigilabilă. combinați făina, sarea condimentată și sarea de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Sare De Usturoi
Lemn Dulce Negru, Lung De Aproximativ 2 Inci
Echipamente pe care le vei folosi
Ciocolată Semidulce Pentru Copt De Brutărie
2
Adăugați aripioare de pui, câte puțin, și agitați pentru a se îmbrăca. Într-o tigaie mare, prăjiți aripioarele în ulei, câteva câte o dată, timp de 3-4 minute pe fiecare parte sau până devin aurii și crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
4 Felii Subtiri De Salam Tare, Taiate In Julienne
La 5 Roșii Medii, Decojite și Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Vinul Pinot Grigio
3
Scurgerea picăturilor din tigaie; puneți tot puiul înapoi în tigaie.combină marmelada, ketchup-ul, sosul de soia și ghimbirul; se toarnă peste pui și se amestecă pentru a se acoperi. Acoperiți și gătiți la foc mediu-mic timp de 10-15 minute sau până când aripioarele sunt bine acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Portocala Buric Nedecojita, Tocata Marunt
10 Până La 12 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele (aproximativ
Vin recomandat: Sani De Fazan Daca), Băutură Alcoolică, Ingrediente, Pinot Noir, Vin Roșu Sec, Vin Spumant, Chardonnay, Categoria De Produse Alimentare, Sauvignon Blanc, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Vin Alb Sec, 2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os, Riesling, 1 Piersică Sau Nectarină Medie, Feliată, Tipul Elementului De Meniu, Trandafir Spumant
Vinul alb, băutura alcoolică și ingredientele sunt alegerile mele de top pentru aripioare de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vin alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de rosii sau cu siguranta un sos de vin rosu poate si trebuie servit cu un rosu ca un pinot noir. Perrier-Jouet Grand Brut cu un rating de 4,3 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 57 de dolari pe sticlă.
Perrier-Jouet Grand Brut
Prospețimea și vivacitatea izbitoare a aromelor florale și fructate (fructe galbene și fructe proaspete) prind rădăcini, înainte de a lăsa loc unor note subtile de vanilie și unt, dând vinului un caracter fructat și consistent. Notele de prune cireșe, lămâie și portocală bergamotă apar mai întâi, apoi fac loc florilor pomilor fructiferi, precum teiul și caprifoiul. Acestea sunt urmate de note de unt, prajituri madeleine si zahar vanilat. Note persistente de grapefruit, piersici albe, pere verzi, meri si alune verzi completeaza gustul.