Aripi de pui în sos de usturoi

Aripi de pui în sos de usturoi ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 445 calorii, 29G de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, boia de ardei, lămâi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Aripi de pui cu sos de usturoi Parmezan, Aripi de pui cu banane-usturoi cu sos Tropical creme Dipping și Plantains dulci, și Aripi picante de pui de arahide thailandeze cu sos Habanero de zmeură (aripi PB&J) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți aripile de pui în apă rece și uscați-le cu prosoape de hârtie.
Așezați făina într-un platou superficial și condimentați-o adăugând boia, sare și piper. Aruncați pentru a încorpora, apoi dragați aripile în făină.
Încălziți uleiul într-o tigaie și rumeniți aripile de pui pe toate părțile.
Scoateți puiul din tigaie și puneți-l deoparte pe un platou.
Adăugați fulgii de ardei, frunza de dafin, lămâile, usturoiul, oregano, sherry și bulionul de pui în tigaie.
Gatiti timp de 2 minute pentru a evapora alcoolul. Întoarceți puiul în tigaie. Acoperiți tigaia și fierbeți timp de 15 minute sau fierbeți într-un cuptor preîncălzit la 375 de grade timp de 20 de minute.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant
Aripile de pui funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu depăși aroma cărnii, astfel încât chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Ai putea încerca Aubert Lauren Vineyard Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 139 de dolari pe sticlă.
![Aubert Lauren Vineyard Chardonnay]()
Aubert Lauren Vineyard Chardonnay
Lauren Estate Chardonnay din 2011 amintește întotdeauna de un amestec ipotetic de epocă de coasta Sonoma întâlnește Burgundia albă. Acest Lauren 2011 este clar în mod natural, cu nuanțe de clorofilă verde pe margine. Aromaticele sunt clasice Lauren cu nuanțe de lămâie-minerală, pere uscate și chiar unele tonuri de ceai verde. Aromaticele pronunțate ale fructelor și mineralelor dau un sentiment organic de loc. Buchetul este cu mai multe fațete, cu indicii de produse coapte cu mere și pietre umede. Senzația gurii prezintă o notă de vârf a glicerinei, urmată de o structură acidă găsită doar la Lauren.Vinul are o ușoară claritate tulbure care arată angajamentul lui Aubert față de vinificația minimă intervențională.