Aripi De Pui Thailandeze Picante La Grătar

Aripile de pui thailandeze picante la grătar sunt un fără gluten și fără lactate hor d ' oeuvre. O porție conține 65 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 40. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, miere, coajă de tei și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Aripi De Pui Thailandeze Picante La Grătar, Aripi picante de pui de arahide thailandeze cu sos de zmeură Habanero (aripi PB & J), și Aripi De Pui La Grătar Fierbinți Și Picante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați fiecare aripă de pui la articulații pentru a face 3 bucăți; aruncați vârful.
Tăiați excesul de piele; aruncați.
Într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor grele sau într-un vas mare de sticlă, amestecați ingredientele rămase. Rezervați 1/4 cană de marinată într-un castron mic și puneți-o deoparte; adăugați pui la marinată în pungă; întoarceți-vă la strat. Sigilați punga sau vasul acoperit; refrigerați, rotind o dată, cel puțin 1 oră.
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Scoateți puiul din marinată; aruncați marinada în pungă.
Puneți puiul pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gătiți 45 până la 60 de minute, perindând frecvent cu 1/4 cană marinată rezervată întorcându-se o dată, până când sucul de pui este limpede când partea cea mai groasă este tăiată la os (180F). Aruncați orice marinată rămasă.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant
Aripile de pui funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Vinăria Laguna Russian River Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
![Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay]()
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Amplasată în inima văii râului rus, Laguna Ranch Vineyard găzduiește Chardonnay de talie mondială în ultimii 30 de ani. Podgoria își datorează sezonul lung de creștere ceții reci care se rostogolește din Oceanul Pacific, oferind strugurilor noștri Chardonnay un echilibru delicat între aciditatea crocantă și aromele de fructe coapte. O expresie elegantă a podgoriei sale omonime, Laguna Ranch Vineyard Chardonnay este un vin excepțional de bine echilibrat și luxos. Se deschide cu note de măr, pere, gutui și mandarină, încadrate de subtonuri dulci de condimente asiatice. Bine echilibrat și bogat, acest Chardonnay are o senzație de gură expresivă și un finisaj stratificat și persistent.