Aripi De Pui Teriyaki Cu Aragaz Lent
Reteta Lent-Aragaz Teriyaki aripi de pui este gata în aproximativ 6 ore și 10 minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. Acest hor d ' oeuvre are 160 de calorii, 9g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de zahăr brun, apă, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Aragaz Lent Usturoi Miere Teriyaki Aripi De Pui, Slow Cooker Teriyaki Wings, și Pui Cu Aragaz Lent Teriyaki pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron foarte mare, amestecați toate ingredientele, cu excepția aripilor de pui.
Adăugați pui; aruncați ușor pentru a acoperi. Dați la frigider cel puțin 2 ore pentru a marina.
Scoateți puiul din marinată; așezați în aragazul lent de 4 până la 6 litri.
Adăugați aproximativ 1 cană de marinată; aruncați orice marinată rămasă.
Acoperiți; gătiți la foc mare 4 până la 5 ore sau până când sucul de pui este limpede când partea cea mai groasă este tăiată la os (165F).