Aripi De Pui Prăjite

Aripi De Pui Prăjite
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete sudice, așa că încercați aripile de pui prăjite. O porție conține 605 calorii, 39G de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $1.5 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de aripi de pui, oregano, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 5 minute. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Aripi De Pui Prăjite De Două Ori, Aripi De Pui Prăjite, și Aripi De Pui Prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pat de pui uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
2
Puneți puiul și următoarele 4 ingrediente într-un castron mare; aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Bateți împreună ouăle și laptele; se toarnă peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Lăsați să stea 20 de minute.
5
Se toarnă ulei într-un 7 1/2-qt. Cuptor olandez; se încălzește la 32
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
6
Bateți împreună făina și următoarele 5 ingrediente într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
7
Scoateți puiul din amestecul de ouă, rezervând amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
OuăOuă
8
Scurgeți bine puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
9
Dredge jumătate de pui în amestec de făină, scuturând excesul. Înmuiați puiul în amestec de ouă și dragați din nou în amestec de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
OuăOuă
10
Prăjiți puiul 7 până la 9 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
11
Scurgeți pe un suport de sârmă peste prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Suport De SârmăSuport De Sârmă
12
Așezați pe o grătar într-o tigaie cu jeleu și păstrați la cald într-un cuptor de 200. (Nu acoperiți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
13
Întoarceți uleiul la 325; repetați pașii 5 și 6 cu puiul rămas, amestecul de făină și amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
14
Sfat pentru machiaj: prăjiți puiul cu până la 1 oră înainte și păstrați-l cald într-un cuptor de 200. Sau, faceți-o cu o zi înainte și răcoriți-vă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Coaceți pe o grătar într-o tigaie cu jeleu la 300 timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru aripile de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista