Aripi De Pui Prăjite
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete sudice, așa că încercați aripile de pui prăjite. O porție conține 605 calorii, 39G de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $1.5 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de aripi de pui, oregano, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 5 minute. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Aripi De Pui Prăjite De Două Ori, Aripi De Pui Prăjite, și Aripi De Pui Prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți puiul și următoarele 4 ingrediente într-un castron mare; aruncați pentru a combina.
Bateți împreună ouăle și laptele; se toarnă peste pui.
Lăsați să stea 20 de minute.
Se toarnă ulei într-un 7 1/2-qt. Cuptor olandez; se încălzește la 32
Bateți împreună făina și următoarele 5 ingrediente într-un castron mare.
Scoateți puiul din amestecul de ouă, rezervând amestecul de ouă.
Dredge jumătate de pui în amestec de făină, scuturând excesul. Înmuiați puiul în amestec de ouă și dragați din nou în amestec de făină.
Prăjiți puiul 7 până la 9 minute sau până se rumenesc.
Scurgeți pe un suport de sârmă peste prosoape de hârtie.
Așezați pe o grătar într-o tigaie cu jeleu și păstrați la cald într-un cuptor de 200. (Nu acoperiți.)
Întoarceți uleiul la 325; repetați pașii 5 și 6 cu puiul rămas, amestecul de făină și amestecul de ouă.
Sfat pentru machiaj: prăjiți puiul cu până la 1 oră înainte și păstrați-l cald într-un cuptor de 200. Sau, faceți-o cu o zi înainte și răcoriți-vă.
Coaceți pe o grătar într-o tigaie cu jeleu la 300 timp de 45 de minute.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru aripile de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.