Nu puteți avea niciodată prea multe rețete sudice, așa că încercați aripile de pui prăjite. O porție conține 605 calorii, 39G de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $1.5 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de aripi de pui, oregano, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 5 minute. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Aripi De Pui Prăjite De Două Ori, Aripi De Pui Prăjite, și Aripi De Pui Prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pat de pui uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
2
Puneți puiul și următoarele 4 ingrediente într-un castron mare; aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Bateți împreună ouăle și laptele; se toarnă peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Ouă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Lăsați să stea 20 de minute.
5
Se toarnă ulei într-un 7 1/2-qt. Cuptor olandez; se încălzește la 32
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
6
Bateți împreună făina și următoarele 5 ingrediente într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
7
Scoateți puiul din amestecul de ouă, rezervând amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Ouă
8
Scurgeți bine puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
9
Dredge jumătate de pui în amestec de făină, scuturând excesul. Înmuiați puiul în amestec de ouă și dragați din nou în amestec de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Făină Pentru Toate Scopurile
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ouă
10
Prăjiți puiul 7 până la 9 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
11
Scurgeți pe un suport de sârmă peste prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Suport De Sârmă
12
Așezați pe o grătar într-o tigaie cu jeleu și păstrați la cald într-un cuptor de 200. (Nu acoperiți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
Tigaie
13
Întoarceți uleiul la 325; repetați pașii 5 și 6 cu puiul rămas, amestecul de făină și amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Ulei De Gătit
14
Sfat pentru machiaj: prăjiți puiul cu până la 1 oră înainte și păstrați-l cald într-un cuptor de 200. Sau, faceți-o cu o zi înainte și răcoriți-vă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Coaceți pe o grătar într-o tigaie cu jeleu la 300 timp de 45 de minute.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru aripile de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.