Aripi De Pui La Grătar Glazurate Cu Hrean

Aripi De Pui La Grătar Glazurate Cu Hrean
Hrean glazurate aripi de pui la gratar ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 681 calorii, 46G de proteine, și 51G de grăsime fiecare. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați oțet de mere, unt, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul de cidru de mere, puteți urma acest fel principal cu tort de prune fără ouă , cum se face tort de prune ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Aripioare De Pui Glazurate Hoisin La Grătar, Aripioare De Pui Glazurate Cu Soia Și Miere La Grătar, și Aripi De Pui Glazurate pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru aripile de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Revista