Aripi De Pui La Grătar Fierbinți Și Picante

Aripi De Pui La Grătar Fierbinți Și Picante
Fierbinte & picant aripi de pui la gratar ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 45 și costă 10 cenți pe porție. O porție conține 56 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați maioneză mayo adevărată, aripi de pui, pudră de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Aripi De Pui Thailandeze Picante La Grătar, Aripi De Pui Thailandeze Picante La Grătar, și Aripi de pui la grătar cu sos de aripi dulce și picant bărbat Vs femeie.

Instrucțiuni

1
Grătar termic pentru grătar indirect: aprindeți o parte a grătarului, lăsând cealaltă parte neluminată. Închideți capacul; încălziți grătarul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Așezați aripile într-un singur strat în tava de folie superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Așezați tigaia pe grătar peste zona neluminată; închideți capacul. Grătar 20 min. sau până când aripile sunt ușor rumenite, monitorizând temperatura constantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Între timp, amestecați mayo, sosul de ardei iute și pudra de usturoi până se omogenizează. Rezervați 1/2 cană amestec de mayo; amestecați amestecul de mayo rămas cu pansament de fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Ranch DressingRanch Dressing
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
5
Periați ambele părți ale aripilor cu generozitate cu amestec de mayo rezervat. Grătar 15 min. sau până când aripile sunt terminate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Se servește cu amestec de pansament.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant

Aripile de pui funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Stonestreet Estate Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
Stonestreet Estate Chardonnay
Stonestreet Estate Chardonnay
Estate Chardonnay 2012 oferă o coloană vertebrală minerală distinctă, alături de un element puternic de citrice. Mandarina și marmelada ies mai întâi din pahar, deschizându—se către un palat care se scurge prin spray de piersici și ocean-toate culminând cu un finisaj cu aderență și aciditate surprinzătoare.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții45
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista