Aripi De Pui La Grătar Fierbinți Și Picante
Fierbinte & picant aripi de pui la gratar ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 45 și costă 10 cenți pe porție. O porție conține 56 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați maioneză mayo adevărată, aripi de pui, pudră de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Aripi De Pui Thailandeze Picante La Grătar, Aripi De Pui Thailandeze Picante La Grătar, și Aripi de pui la grătar cu sos de aripi dulce și picant bărbat Vs femeie.
Instrucțiuni
Grătar termic pentru grătar indirect: aprindeți o parte a grătarului, lăsând cealaltă parte neluminată. Închideți capacul; încălziți grătarul la 204°.
Așezați aripile într-un singur strat în tava de folie superficială.
Așezați tigaia pe grătar peste zona neluminată; închideți capacul. Grătar 20 min. sau până când aripile sunt ușor rumenite, monitorizând temperatura constantă.
Între timp, amestecați mayo, sosul de ardei iute și pudra de usturoi până se omogenizează. Rezervați 1/2 cană amestec de mayo; amestecați amestecul de mayo rămas cu pansament de fermă.
Periați ambele părți ale aripilor cu generozitate cu amestec de mayo rezervat. Grătar 15 min. sau până când aripile sunt terminate.
Se servește cu amestec de pansament.