Aripi De Pui La Grătar Cu Ierburi
Aripile de pui la grătar cu ierburi sunt un fără gluten, fără lactate și primal hor d ' oeuvre. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 406 calorii. Această rețetă servește 4. Un amestec de sare kosher, rozmarin, oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Aripi de pui asiatice picante cu sos de scufundare cu ierburi, Aripi De Pui Cajun La Grătar, și Aripioare De Pui Cu Ghimbir La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați usturoiul, oregano, rozmarinul și uleiul într-o pungă mare de plastic resigilabilă; condimentează cu sare și piper.
Adăugați aripi de pui, sigilați punga și întoarceți-vă la strat. Se răcește cel puțin 1 oră sau peste noapte.
Pregătiți grătarul pentru căldură medie.
Scoateți aripile din marinată și grătar, acoperite și rotind ocazional, până se rumenesc și crocante, 15-20 de minute.
Faceți înainte: puiul poate fi marinat cu 1 zi înainte. Păstrați la rece.