Aripi De Pui La Cuptor

Aripi De Pui La Cuptor
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și Primal Hor d ' oeuvre? Aripile de pui coapte ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 148 calorii, 9g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 10. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați praf de usturoi, praf de chili, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Aripi De Pui La Cuptor, Maggi Aripi De Pui La Cuptor, și Aripi De Pui Picante La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați uleiul de măsline, usturoiul, pudra de chili, praful de usturoi, sarea și piperul într-o pungă mare, resigilabilă; sigilați și agitați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Praf De ChiliPraf De Chili
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
PiperPiper
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
SareSare
3
Adăugați aripile de pui; resigilați și agitați pentru a acoperi. Aranjați aripile de pui pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De PuiAripi De Pui
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Gatiti aripile in cuptorul preincalzit 1 ora sau pana cand sunt crocante si fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De PuiAripi De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru aripi de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu depăși aroma cărnii, astfel încât chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este de la A La Z Chardonnay. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista