Aripi De Pui La Cuptor
Aripile de pui coapte sunt un fără gluten și fără lactate hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 91 calorii. Această rețetă servește 24 și costă 25 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați tobe de pui, boia de ardei, pansament de fermă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Aripioare De Pui Margarita La Cuptor, Aripi De Pui Crocante La Cuptor, și Aripi de pui de bivol la cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 buc. Linie jelly roll pan, 15 1 / 2x10 1 / 2x1 inch, cu folie de aluminiu.
Îndepărtați pielea de la pui.
Se amestecă miere, ketchup, sos de piper și sos Worcestershire într-o pungă de plastic resigilabilă.
Adăugați pui. Sigilați punga și refrigerați, rotind ocazional, cel puțin 15 minute, dar nu mai mult de 24 de ore.
Puneți puiul în tigaie;se presara cu boia de ardei.
Coaceți descoperit aproximativ 30 de minute sau până când este crocant și sucul de pui nu mai este roz atunci când sunt tăiate centrele celor mai groase bucăți.
Se servește cu pansament.