Aripi De Pui Hawaiian

Aripi De Pui Hawaiian
Aripi de pui Hawaiian este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 717 calorii. Pentru $2.24 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 107 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, amidon de porumb, ketchup și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 35 de minute. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 46%. Încercați Aripi De Pui Hawaiian, Aripi De Pui Hawaiian, și Aripi De Pui Hawaiian pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți uleiul în friteuză la 375 grade F (190 grade C). Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu și pulverizați cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Aruncați aripile de pui cu sare de usturoi și lăsați-le deoparte timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De PuiAripi De Pui
Sare De UsturoiSare De Usturoi
4
Așezați amidonul de porumb într-o pungă mare de plastic; aruncați aripile, câteva la un moment dat până când sunt acoperite. Se scutură excesul de amidon de porumb, apoi se înmoaie în ou bătut. Agitați din nou aripile în amidon de porumb, apoi prăjiți până se rumenesc în friteuza adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Aripi De PuiAripi De Pui
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
FriteuzaFriteuza
5
Scurgeți pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
6
Amestecați oțetul, sucul de ananas, ketchup-ul, mierea și sosul de soia într-o cratiță la foc mediu-mare. Odată ce sosul ajunge la foc mic, așezați aripile de pui într-un castron, turnați peste tot, cu excepția a 1/2 cană de sos și aruncați pentru a acoperi. Rezervați sosul rămas la pentru ungere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De AnanasSuc De Ananas
Aripi De PuiAripi De Pui
Sos De SoiaSos De Soia
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
OțetOțet
MiereMiere
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
7
Așezați aripile de pui pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De PuiAripi De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute, apoi ungeți cu sosul rămas, întoarceți și coaceți încă 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Pentru a servi, așezați aripile pe platoul de servire și presărați semințe de susan și ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Semințe De SusanSemințe De Susan
Aripi De PuiAripi De Pui

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant

Aripile de pui funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Ai putea încerca Chardonnay de la A la Z. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista