Aripi De Pui Glazurate Cu Miere Cu Mazăre De Zăpadă

Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da aripi de pui glazurate cu miere cu mazăre de zăpadă un try. Această rețetă servește 4 și costă 3,4 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 508 calorii. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, pudră de curry, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Aripi De Pui Glazurate Cu Miere, Aripi De Pui Glazurate Cu Miere, și Aripi De Pui Glazurate Cu Miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați rafturile în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți la 425 grade F. periați ușor 2 foi de copt cu margini cu ulei de măsline.
Puneți aripile de pui într-un castron mare și aruncați cu boia, pudra de curry, chimenul și 1/2 linguriță de sare.
Întindeți aripile într-un singur strat pe foile de copt pregătite. Prăjiți 15 minute, apoi întoarceți aripile, schimbați poziția foilor de copt și prăjiți încă 15 minute. Între timp, aduceți la fiert o cratiță cu apă ușor sărată.
Adăugați mazărea de zăpadă și gătiți până la verde strălucitor și crocant-fraged, aproximativ 1 minut.
Scurgeți mazărea de zăpadă și clătiți sub apă rece, apoi transferați într-un bol mediu. Aruncați cu 2 lingurițe de ulei de măsline, 1/2 lingură de sos de soia și sucul de lămâie.
Bateți restul de 1 lingură de sos de soia și mierea într-un bol mare.
Adăugați aripile și aruncați pentru a acoperi. Împărțiți între farfurii și serviți cu mazărea de zăpadă și pene de var.
Grăsime 28 g (saturată 8 g)
Fotografie de Antonis Achilleos
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant
Aripile de pui funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu depăși aroma cărnii, astfel încât chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Lapis luna Chardonnay cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.