Aripi de pui de bivol III

Aripi de pui de bivol III
Buffalo Chicken Wings III ar putea fi o reteta buna pentru a extinde Hor d ' oeuvre cutie reteta. Pentru $ 2.09 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 761 calorii, 46G de proteine, și 62g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 149 de gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Dacă aveți la îndemână sos de roșii, piper cayenne, sos de piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un gluten gratuit și FODMAP prietenos dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Aripi De Pui Buffalo, Aripi De Pui Buffalo, și Aripi De Pui Buffalo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Coaceți aripile în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute sau până când sunt fierte și crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Între timp, într-un castron mic combinați untul topit, sosul de ardei roșu, sosul de roșii, pudra de chili și ardeiul cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Se amestecă împreună.
5
Când aripile sunt coapte, scufundați în sos pentru a acoperi bine, apoi scuturați excesul și întoarceți aripile acoperite pe foaia de copt. Reduceți temperatura cuptorului la 250 grade F (120 grade C) și coaceți încă 15 minute pentru a seta sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru aripile de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu depăși aroma cărnii, astfel încât chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Ai putea încerca Hay Shed Hill Pitchfork Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Hay Shed Hill Pitchfork Chardonnay
Hay Shed Hill Pitchfork Chardonnay
 Aspect strălucitor, paie palidă cu nuanțe verzi. Fermentarea în rezervor din oțel inoxidabil permite exprimarea completă a aromei fructelor Chardonnay fără influența stejarului sau a drojdiei, rezultând un buchet de fructe tropicale luminoase și curate. Cerul gurii este bogat cu fructe tropicale, aciditate zippy curat echilibrează caracterul de fructe dulci rezultând într-un gust luminos proaspete aromate. Când se folosește Chardonnay de bună calitate, Chardonnay fără lemn capătă un nivel cu totul nou de adâncime și intensitate.
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Revista