Aripi De Pui Cu Whisky
Whisky-Dunked aripi de pui este un fără gluten și fără lactate hor d ' oeuvre. O porție conține 26 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 50 și costă 9 cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sos de grătar original, whisky, melasă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Kraftrecipes.com. de la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Whisky Gratar Aripi De Pui La Cuptor, Aripi De Whisky Afumate, și Căpșuni Dunked pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Combinați sosul de grătar, melasa și whisky-ul într-un castron mare până se omogenizează.
Adăugați aripi; aruncați pentru a acoperi uniform.
Se întinde pe foaia de copt acoperită cu folie.
Coaceți 35 până la 40 min. sau până când se termină.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant
Aripi de pui în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. 7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay]()
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
Rezervația Elway din 2018 Carneros Chardonnay este bine echilibrată, prezentând arome clare de fructe tropicale, mere și pere, cu elemente florale ușoare. Indicii de vanilie completează un finisaj neted și persistent de stejar.Asociați acest vin crocant cu mâncăruri ușoare, cum ar fi fructe și brânzeturi feliate, salată de paste cu lămâie, pui prăjit cu ierburi sau budincă de vanilie.