Aripi de pui cu sos de Mango-Tamarind

Aripile de pui cu sos de Mango-Tamarind ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. O porție conține 220 calorii, 12g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, ulei vegetal, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 39 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Aripioare de pui la grătar cu sos de grătar Tamarind Chipotle, Aripi de pui Smucite afumate cu sos de scufundare cu miere-Tamarind, și Aripi de pui cu sos de Mango-Chili.
Instrucțiuni
Așezați Mango, zahărul brun, sosul Worcestershire, pasta de tamarind, uleiul, fulgii de ardei roșu și usturoiul într-un blender. Puree până se omogenizează.
Așezați aripile de pui într-un castron mare și condimentați cu sare și piper.
Adăugați suficient sos pentru a acoperi aripile (aproximativ 1/2 cană, rezervați restul pentru servire) și aruncați pentru a acoperi. Acoperiți aripile cu folie de plastic și dați-le la frigider timp de cel puțin 30 de minute sau până la 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. tapetați o tigaie cu folie de aluminiu și acoperiți ușor cu spray de gătit antiaderent.
Ridicați aripile de pui din sos lăsând excesul de marinată să picure înapoi în castron.
Așezați aripile pe tigaia pregătită și coaceți timp de 30 de minute până când sunt fierte. Preîncălziți broilerul și reglați raftul astfel încât să fie la 6 inci de elementul de încălzire.
Transferați aripile la broiler și fierbeți încă 3 minute până când pielea este crocantă.
În timp ce aripile se coc, așezați sosul rezervat într-o cratiță mică și aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până la sirop, 5 până la 10 minute.
Puneți aripile de pui pe un platou și garnisiți cu scallion tocat.
Se servește cu sosul de mango-tamarind rămas pe lateral pentru scufundare.