Aripi De Pui Chinezesc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați aripile de pui chinezești. O porție conține 65 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 24 și costă 18 cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, opțional: bețișoare de țelină și sos de salată de fermă, sare de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Aripi De Pui Chinezesc, Aripi De Pui Chinezești Lipicioase, și Crock Pot-Aripi De Pui Chinezești.
Instrucțiuni
Așezați aripile într-o pungă mare de fermoar din plastic; pus deoparte.
Combinați sosul de soia și următoarele 5 ingrediente; se toarnă peste aripi, întorcându-se la strat. Se dă la frigider peste noapte, întorcându-se de mai multe ori.
Scurgeți aripile, aruncând marinada; aranjați într-un singur strat pe o tigaie fără jeleu.
Coaceți la 450 timp de 25 până la 30 de minute sau până când sunt aurii și sucurile curg limpede când puiul este străpuns cu o furculiță.
Serviți cu țelină și pansament de fermă, dacă doriți.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant
Aripile de pui funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lapis Luna Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.