Aripi De Pui Chinezesc

Reteta chineză aripi de pui ar putea satisface pofta ta chineză în aproximativ 9 ore și 30 de minute. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 315 calorii. Această rețetă servește 15. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Un amestec de zahăr brun, sos de soia, pudră de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce este destul de rău. Încercați Aripi De Pui Chinezesc, Aripi De Pui Chinezesc, și Aripi De Pui Chinezești Lipicioase pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă sosul de soia, zahărul brun și praful de usturoi împreună într-o cratiță la foc mediu; gatiti si amestecati pana cand zaharul se topeste complet.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
Așezați aripile de pui într-un castron mare.
Se toarnă amestecul de sos de soia peste aripi și se aruncă pentru a acoperi uniform. Acoperiți vasul cu folie de plastic. Lăsați puiul să se marineze la frigider peste noapte sau 8 ore.
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Turnați aripile de pui și marinada într-un vas de copt de 9x13 inci. Acoperiți vasul de copt cu folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când este bine fierbinte, aproximativ 45 de minute.
Scoateți folia de aluminiu din vasul de copt și continuați coacerea descoperită încă 15 minute.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant
Aripi de pui în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chardonnay de la A la Z. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.