Aripi de pui calde și picante
Aripile de pui fierbinți și picante sunt un fără gluten hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 65 calorii. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați tobe de pui, sosul original de ardei cayenne al lui frank, ardeiul cayenne și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Aripi picante de pui de arahide thailandeze cu sos de zmeură Habanero (aripi PB & J), Aripi De Pui Cu Rom Picant, și Aripi Picante De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă sosul fierbinte și sarea de usturoi până se amestecă.
Se toarnă peste tobe; acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore, dar nu mai mult de 24 de ore.
Încălziți cuptorul la 232°. topiți untul în tigaie cu jeleu, 15 1 / 2x10 1 / 2x1 inch, în cuptor. Se amestecă împreună Bisquick mix, sare de ceapă și ardei.
Scoateți puiul din sos; aruncați sosul. Înveliți puiul cu amestec Bisquick.
Așezați într-un singur strat în tigaie.
Coaceți 25 de minute; întoarceți și coaceți încă 20 până la 25 de minute sau până când puiul devine maro auriu și sucul nu mai este roz atunci când centrele de bucăți sunt tăiate.
Se servește cu pansament.