Aripi De Bivol La Cuptor
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten? Aripile de bivol la cuptor ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 12. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 120 calorii, 9g de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, ketchup, sos de piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Aripi De Bivol La Cuptor, Aripi De Bivol La Cuptor, și Aripi De Bivol La Cuptor.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F. Linia de 15x10x1-inch pan cu folie.
Îndepărtați pielea de la pui.
În punga de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor, amestecați miere, ketchup, sos de piper și sos Worcestershire.
Adăugați pui. Sac de etanșare; refrigerați cel puțin 15 minute, dar nu mai mult de 24 de ore, întorcându-vă ocazional.
Puneți puiul în tigaie;se presara cu boia de ardei.
Coaceți descoperit aproximativ 30 de minute sau până când este crocant și sucul de pui nu mai este roz atunci când sunt tăiate centrele celor mai groase bucăți.
Între timp, în blender sau robot de bucătărie, puneți brânză de vaci, oțet, lapte, jumătate din brânza albastră, ardeiul alb și usturoiul. Acoperiți și amestecați la viteză mică până când este netedă și cremoasă. Lingura în vasul de servire. Se amestecă brânza albastră rămasă. Capac; la frigider până la servire.
Serviți aripile de pui cu sos și bețișoare de țelină.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant
Aripi de pui în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Vinăria Laguna Russian River Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
![Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay]()
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Amplasată în inima văii râului rus, Laguna Ranch Vineyard găzduiește Chardonnay de talie mondială în ultimii 30 de ani. Podgoria își datorează sezonul lung de creștere ceții reci care se rostogolește din Oceanul Pacific, oferind strugurilor noștri Chardonnay un echilibru delicat între aciditatea crocantă și aromele de fructe coapte. O expresie elegantă a podgoriei sale omonime, Laguna Ranch Vineyard Chardonnay este un vin excepțional de bine echilibrat și luxos. Se deschide cu note de măr, pere, gutui și mandarină, încadrate de subtonuri dulci de condimente asiatice. Bine echilibrat și bogat, acest Chardonnay are o senzație de gură expresivă și un finisaj stratificat și persistent.