Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten? Aripile de bivol la cuptor ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 12. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 120 calorii, 9g de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, ketchup, sos de piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Aripi De Bivol La Cuptor, Aripi De Bivol La Cuptor, și Aripi De Bivol La Cuptor.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 350 F. Linia de 15x10x1-inch pan cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Cuptor
Tigaie
2
Îndepărtați pielea de la pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
3
În punga de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor, amestecați miere, ketchup, sos de piper și sos Worcestershire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Sos Fierbinte
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
4
Adăugați pui. Sac de etanșare; refrigerați cel puțin 15 minute, dar nu mai mult de 24 de ore, întorcându-vă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
5
Puneți puiul în tigaie;se presara cu boia de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Coaceți descoperit aproximativ 30 de minute sau până când este crocant și sucul de pui nu mai este roz atunci când sunt tăiate centrele celor mai groase bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Suc
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Între timp, în blender sau robot de bucătărie, puneți brânză de vaci, oțet, lapte, jumătate din brânza albastră, ardeiul alb și usturoiul. Acoperiți și amestecați la viteză mică până când este netedă și cremoasă. Lingura în vasul de servire. Se amestecă brânza albastră rămasă. Capac; la frigider până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Vaci
Piper Alb
Brânză Albastră
Oțet
Usturoi
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Serviți aripile de pui cu sos și bețișoare de țelină.
Aripi de pui în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Vinăria Laguna Russian River Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.