Aripi De Bivol Cu Saramură De Bere

Aripi De Bivol Cu Saramură De Bere
Aripi de bivol cu saramură de bere ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 49 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 140 de calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână pudră de ceapă, sos de piper, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Pui De Bere Cu Bere Sărată, Aripi și lucruri aripi de bivol de usturoi, și Aripi De Bivol Și Tofu De Bivol Vegan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F. foaie de cookie-uri cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, bateți zahărul brun, sarea și berea cu biciul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
BereBere
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați aripi de pui; aruncați ușor pentru a acoperi. Refrigerați 30 de minute până la saramură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De PuiAripi De Pui
SaramurăSaramură
4
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor, amestecați pudra de ceapă, pudra de usturoi și boia de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Praf De CeapăPraf De Ceapă
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
5
Scurgeți puiul; se usucă cu prosoape de hârtie. Aruncați saramura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SaramurăSaramură
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
6
Adăugați pui în pungă; aruncați până când este acoperit uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
7
Așezați puiul pe foaia de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Într-o cratiță de 1 litru, topiți untul. Se amestecă sosul de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Se încălzește la foc mic.
10
Se toarnă amestecul peste aripi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De PuiAripi De Pui
11
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până când sucul de pui este limpede atunci când partea cea mai groasă este tăiată până la os (165 buc.f). Dacă doriți, agitați sosul de piper suplimentar peste aripi după coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
Pui întregPui întreg
SucSuc
OsOs
Aripi De PuiAripi De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista