Aripi De Bivol Cu Saramură De Bere
Aripi de bivol cu saramură de bere ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 49 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 140 de calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână pudră de ceapă, sos de piper, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Pui De Bere Cu Bere Sărată, Aripi și lucruri aripi de bivol de usturoi, și Aripi De Bivol Și Tofu De Bivol Vegan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F. foaie de cookie-uri cu folie.
Într-un castron mare, bateți zahărul brun, sarea și berea cu biciul.
Adăugați aripi de pui; aruncați ușor pentru a acoperi. Refrigerați 30 de minute până la saramură.
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor, amestecați pudra de ceapă, pudra de usturoi și boia de ardei.
Scurgeți puiul; se usucă cu prosoape de hârtie. Aruncați saramura.
Adăugați pui în pungă; aruncați până când este acoperit uniform.
Așezați puiul pe foaia de prăjituri.
Într-o cratiță de 1 litru, topiți untul. Se amestecă sosul de piper.
Se încălzește la foc mic.
Se toarnă amestecul peste aripi.
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până când sucul de pui este limpede atunci când partea cea mai groasă este tăiată până la os (165 buc.f). Dacă doriți, agitați sosul de piper suplimentar peste aripi după coacere.