Arepas la del Gato

Arepas la del Gato
Arepas la del Gato ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 329 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Acesta este adus la tine de SippitySup. Această rețetă este plăcută de 8 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți harina p. A.N. făină de porumb, sare, ulei vegetal și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Arepas în stil venezuelean cu carne de porc trasă (Arepas Rumberas), Arepas de Yuca (Cassavan Arepas), și Cayeye și Cabeza de Gato (pătlagină verde cu piure columbian).

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul vegetal de aproximativ cm de la CM într-o tigaie mare de sote setată la foc mediu-mare. Prăjiți feliile de pătlagină până se rumenesc pe ambele părți. Aproximativ 5 minute.Puneți deoparte pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se usca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Așezați două căni de făină de porumb într-un bol de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
3
Adăugați un vârf de sare și amestecați cu mâinile curate și uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Se toarnă apa pe făină, se amestecă bine. De îndată ce amestecul este suficient de rece pentru a manipula frământați împreună făina și apa până când amestecul este bine amestecat și nu există bulgări granulate.Dacă aluatul este prea ud și se lipește de degete, adăugați mai multă făină. Dacă este prea uscat, adăugați apă. Aluatul perfect ar trebui să se rostogolească ușor într-o bilă mare, fără a crăpa.Împărțiți aluatul în 4 bucăți egale și rotiți-le în bile. Apoi bateți-l și întoarceți-l în mâini până când are o grosime de aproximativ jumătate de centimetru și aproximativ 3-4 inci. Ar trebui să aibă forma clasică a farfuriei zburătoare acum. Repetați cu bilele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
5
Lăsați discurile de aluat să se odihnească aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
6
Încălziți puțin ulei într-o tigaie grea sau grătar și când este fierbinte adăugați Arepa, câte se vor potrivi confortabil în tigaie. Ideea este de a oferi arepasului un exterior crocant ("una cara", literalmente o față, așa cum se spune în Venezuela), așa că nu ridicați căldura prea sus. Când Arepa este maro pe o parte, întoarceți-le. Întregul proces nu trebuie să dureze mai mult de 10 minute.Preîncălziți cuptorul la 250 de grade.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Așezați arepas pe o tavă de copt în partea de sus a cuptorului, apoi coborâți focul la 20
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Coaceți 15 până la 20 de minute. Ar trebui să sune goale atunci când sunt bătute cu un cuțit când sunt terminate.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
9
Lăsați-le să se răcească câteva minute, apoi faceți o incizie de-a lungul marginii exterioare a fiecărei arepa. Trucul este să tăiați prin mijloc, dar să nu mergeți până la capăt – și apoi să îl deschideți ca un buzunar pentru umplutură. Umpleți cu pătlaginele prăjite, brânza și feliile de avocado.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De AvocadoFelii De Avocado
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista