Arepas De Căpșuni
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Arepas de căpșuni. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 308 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți semințe de anason, căpșuni, topping rece biciuit și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 39 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Arepas în stil venezuelean cu carne de porc trasă (Arepas Rumberas), Arepas de Yuca (Cassavan Arepas), și Arepas cu somon da Aguacat (Arepas cu somon și Avocado) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă apa și sarea într-un castron mare. Se amestecă treptat făina de porumb până se amestecă.
Adăugați cremă de brânză, zahăr brun și semințe de anason; se amestecă bine.
Împărțiți aluatul în 6 bucăți egale; formați fiecare în bilă. Aplatiza fiecare în patty 5-inch, rotunjirea margine de umezirea ușor cu apă, dacă este necesar.
Încălziți grătarul la foc mediu-mare.
Adăugați patties( arepas); gatiti 10-12 min. pe fiecare parte sau până se rumenesc pe ambele părți.
Tăiați arepas orizontal în jumătate; umpleți cu căpșuni și bici rece.