Arepas cu crema de branza
Arepas cu cremă de brânză ar putea fi doar garnitura pe care o cauți. Această rețetă face 4 porții cu 195 de calorii , 6 g de proteine și 7 g de grăsimi fiecare. Pentru 25 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este pe placul a 36 de bucătari și bucătari. Vă este adus de Allrecipes. Dacă aveți sare, făină arepas, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 54% , care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă, le-au apreciat și Tartă Crumble de afine cu frișcă de brânză , Puf-uri cu cremă espresso și Cum să faci înghețată fără aparat de înghețată .
Instrucțiuni
Amesteca laptele, crema de branza si sarea intr-un castron; se amestecă până când devine omogen și spumos.
Adăugați zahărul și făina arepas la amestecul de lapte; amestecați cu o spatulă până când aluatul este moale, gros și lucrabil, aproximativ 1 minut.
Împărțiți aluatul în 4 porții (pentru cele 4 godeuri din aparat). Formați fiecare sfert într-o minge și folosiți mâinile umede pentru a o forma ușor într-o chiflă groasă de aproximativ 1/2 inch grosime. Dacă vedeți mici crăpături la exterior, aluatul poate fi puțin prea uscat; mai adauga lapte.
Producător de arepas de căldură; acoperiți ușor puțurile mașinii arepas cu ulei vegetal.
Puneți chiftele în godeurile aparatului, închideți capacul și lăsați să se gătească printr-un ciclu de gătit al mașinii, aproximativ 5 minute. Pentru o crusta mai crocanta, intoarceti arepas, folosind o lingura de lemn sau o spatula, si repetati ciclul de gatire pentru inca 5 minute. Chirintele vor fi cruste și rumenite pe ambele părți, iar interiorul va fi gătit până la capăt.