Arepa
Arepas ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 256 calorii, 9g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți brânză, sare, fasole pinto și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Arepas în stil venezuelean cu carne de porc trasă (Arepas Rumberas), Arepas de Yuca (Cassavan Arepas), și Arepas con somon y Aguacate (Arepas cu somon și Avocado) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați făina de porumb și sarea într-un castron.
Adăugați bulionul (sau apa).
Se amestecă până se formează un aluat fără bulgări.
Când este suficient de rece pentru a atinge, folosiți mâinile pentru a-l împărți în 8 bucăți. Acoperiți-le cu un prosop umed.
Încălziți o tavă mare unsă ușor. Scufundați mâinile în apă rece (pentru a preveni lipirea) și rulați fiecare bucată de aluat într-o bilă. Folosind degetele, faceți o indentare în centrul fiecăruia.
Împingeți câte o linguriță de fasole și brânză în fiecare bilă. Ciupiți aluatul în jurul umpluturii pentru a-l închide.
Aplatizați fiecare minge la 1 inch grosime între palme.
Gatiti-le pe gratar pana cand sunt crocante, aproximativ 3 minute pe o parte.
Spuneți consumatorilor de Arepa pentru prima dată că o" surpriză " îi așteaptă în interiorul tortului.