Ardezie-Monkfish la grătar cu ierburi, legume prăjite și un sos de boabe de piper verde
Monkfish la grătar cu ardezie, cu ierburi, legume prăjite și un sos de boabe de piper verde ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă דל פחמימות,ă are 899 calorii, 45g de proteine, și 72g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 5,01 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână sparanghel subțire creion, tulpini salvie, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Porterhouse la grătar cu ardezie, legume de vară și pâine cu aluat, Fripturi prăjite și sos de boabe de piper verde cu cartofi prăjiți și fasole verde, și Cotlet De Porc Prăjit Cu Sos De Boabe De Piper Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Cu o zi înainte de servire, marinați peștele: așezați peștele într-un vas și turnați uleiul de măsline peste el. Acoperiți cu ierburile și usturoiul. Acoperiți vasul cu folie de plastic și dați-l la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Monkfish
Usturoi Goya®
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Bomboane De Caracatiță Brite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2
Pentru legume, Preîncălziți cuptorul la 550 de grade.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
3
Presărați generos ambele părți ale portobellos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De Făină Universală Pentru Dresaj
4
Puneți-le într-o tigaie și împrăștiați cimbru și usturoi peste ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
5
Stropiți cu 3 linguri de ulei de măsline. Prăjiți până când ciupercile sunt moi, glisând din când în când o spatulă sub ele, aproximativ 12 minute. Pătrundeți ciupercile și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Între timp, aduceți o oală cu apă sărată la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Tăiați vârfurile de sparanghel și rezervați tulpinile pentru o altă utilizare. Blanch vârfurile până la licitație, aproximativ 1 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
8
Scurgeți și reîmprospătați sub apă curentă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
9
Se scurge din nou și se lasă deoparte.
10
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie antiaderentă de 10 inci la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
11
Adăugați jumătate din feliile de roșii într-un singur strat. Saut până când feliile se rumenesc pe fund, aproximativ 2 minute. Întoarceți și rumeniți cealaltă parte, încă aproximativ 1 minut. Puneți roșiile deoparte și ștergeți tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
12
Adăugați lingura rămasă de ulei și sotati roșiile rămase. Se condimentează cu sare și piper și se lasă deoparte. (Legumele pot fi făcute cu până la 1 zi înainte; acoperiți și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Subţire-
13
Pentru sos, încălziți uleiul com într-o cratiță medie la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
14
Adăugați carnea de vită și rumeniți-o pe toate părțile, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
15
Se toarnă grăsimea.
16
Adăugați rachiul și deglazați tigaia, răzuind orice bucăți de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
17
Adăugați 2 linguri de unt și reduceți focul la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
18
Adăugați boabele de piper verde, smântâna și demi-glace. Condimentați cu sare și piper, dacă este necesar, în funcție de picantul boabelor de piper. Se fierbe timp de 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Verde
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
19
Bateți restul de 2 linguri de unt și fierbeți până când sosul este gros, cu aproximativ 7 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
20
Scoateți și aruncați carnea de vită. (Sosul se poate face cu până la 2 ore înainte; la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
21
Porniți un foc mare de cărbune sau preîncălziți un grătar interior. Când este foarte fierbinte, așezați ardezia pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
22
Încălziți ardezia până când este foarte fierbinte, aproximativ 30 de minute. Preîncălziți cuptorul la 450 de grade. Condimentați peștișorul pe ambele părți cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Monkfish
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
23
Se toarnă jumătate de ulei din marinată peste ardezie și se așează peștele deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Monkfish
Subţire-
24
Așezați ierburile și usturoiul înapoi peste pește. După câteva minute, treceți o spatulă sub pește pentru a preveni lipirea acestuia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
25
Grătiți până când peștele este bine rumenit pe fund, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
26
Turnați uleiul rămas din marinată pe ardezie, întoarceți peștele și puneți ierburile și usturoiul înapoi deasupra. Grătiți timp de 10 până la 12 minute, până când o frigăruie metalică poate fi introdusă cu ușurință în pește și se simte fierbinte când este atinsă de buză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Usturoi Goya®
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Bomboane De Caracatiță Brite
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De Metal
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
27
Între timp, alternează bucăți de portobello și roșii într-un inel în jurul platoului, lăsând loc în centru peștelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Bomboane De Caracatiță Brite
28
Așezați vârfurile de sparanghel peste ciuperci și roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
29
Introduceți platoul în cuptor doar pentru a reîncălzi legumele, aproximativ 2 minute. Reîncălziți sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
30
Așezați peștișorul în centrul platoului, acoperit cu ierburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monkfish
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
31
Serviți imediat, sculptând peștele de la masă în felii late de inci. Treceți sosul separat. Lăsați ardezia pe grătar până se răcește suficient pentru a se descurca.
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Loveblock Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.