Ardei Verzi Umpluți I
Ardei verzi umpluți i este un fără gluten rețetă cu 6 porții. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 441 calorii, 22g de proteine, și 22g de grăsime. Funcționează cel mai bine ca o farfurie și se face în aproximativ 1 oră. 3293 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de brânză cheddar, apă, ardei grași și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, care este super. Rețete similare sunt Ardei Verzi Umpluți, Ardei Verzi Umpluți, și Ardei Verzi Umpluți I.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Tăiați blaturile de pe ardei și îndepărtați semințele. Gatiti ardeii in apa clocotita timp de 5 minute; se scurge.
Se presară sare în interiorul fiecărui piper și se lasă deoparte.
Într-o tigaie mare, sotati carnea de vită și ceapa timp de 5 minute sau până când carnea de vită se rumeneste.
Scurgeți excesul de grăsime și condimentați cu sare și piper. Se amestecă roșiile, orezul, 1/2 cană de apă și sosul Worcestershire. Acoperiți și fierbeți timp de 15 minute sau până când orezul este fraged.
Se ia de pe foc și se amestecă brânza.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. (175 grade C). Umpleți fiecare ardei cu amestecul de carne de vită și orez și așezați ardeii cu fața deschisă într-un vas de copt. Într-un castron mediu, combinați supa de roșii cu suficientă apă pentru a face supa o consistență de sos.
Coaceți acoperit timp de 25 până la 35 de minute, până când se încălzește și brânza este topită și bulbucată.