Ardei umpluți de Chef John

Ardei umpluți de Chef John
Ardeii umpluți de Chef John ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție conține 321 calorii, 23g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,92 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 442 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați orez, sare, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 50 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 78%. Rețete similare includ Ardei umpluți de Chef John, Lasagna lui Chef John, și Chef John 's Shepherd' s Pie.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Aduceți orezul și apa la fiert într-o cratiță la foc mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged și lichidul a fost absorbit, 20 până la 25 de minute. Puneți orezul fiert deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Gatiti ceapa si uleiul de masline la foc mediu pana cand ceapa incepe sa se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CeapăCeapă
4
Transferați jumătate din ceapa gătită într-un castron mare și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Amestecați sosul de roșii, bulionul de vită, oțetul balsamic și fulgii de ardei roșu în tigaie; gătiți și amestecați timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Oțet BalsamicOțet Balsamic
Sos De RoșiiSos De Roșii
Bulion De VităBulion De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se toarnă amestecul de sos de roșii într-un vas de copt de 9x13 inci și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
7
Combinați carnea de vită măcinată, cârnații italieni, roșiile tăiate cubulețe, pătrunjelul Italian, usturoiul, sarea, piperul negru și ardeiul cayenne în bol cu ceapa rezervată; se amestecă bine. Se amestecă orezul fiert și Parmigiano Reggiano. Umpleți ardeii grași verzi cu amestec de carne de vită și cârnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Ardei GrasArdei Gras
Pătrunjel Cu Frunze PlatePătrunjel Cu Frunze Plate
CârnațiCârnați
Ardei IuteArdei Iute
Piper NegruPiper Negru
Orez FiertOrez Fiert
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
TomateTomate
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Așezați jumătățile umplute de ardei gras verde în vasul de copt peste sosul de roșii; presărați Parmigiano-Reggiano rămas, acoperiți vasul de copt cu folie de aluminiu și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Sos De RoșiiSos De Roșii
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
9
Îndepărtați folia de aluminiu și coaceți până când carnea nu mai este roz, ardeii verzi sunt fragede și brânza este rumenită deasupra, un plus de 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
BrânzăBrânză
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista