Ardeii umpluți cu fasole neagră la grătar și orez ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 154 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de usturoi, coriandru, roșii de prune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Ardei umpluți cu Ricottan și fasole neagră, Ardei Umpluți Cu Chili De Fasole Neagră, și Ardei umpluți cu QUINOAn și fasole neagră.
Instrucțiuni
1
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Tăiați trei bucăți de 18x12 inci folie rezistentă. Pulverizați cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3
Se amestecă fasolea, orezul, ceapa, 1/4 cană de coriandru, uleiul, sucul de lămâie, usturoiul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
3 Linguri De Ulei Vegetal
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
4
Așezați 2 jumătăți de ardei gras pe o parte a fiecărei bucăți de folie. Umpleți cu amestec de fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
5
Îndoiți folia peste ardei, astfel încât marginile să se întâlnească. Sigilați marginile, făcând o pliere strânsă de 1/2 inch; pliați din nou. Permiteți spațiu pe laturi pentru circulație și expansiune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
6
Acoperiți și grătați pachetele la foc mediu 15 până la 20 de minute sau până când ardeii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Așezați pachetele pe platoul de servire.
8
Tăiați X mare deasupra fiecărui pachet; pliați folia înapoi.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
9
Se presară cu roșii și cilantro suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe