Ardei Umpluți Cu Cartofi
Ardei umpluți cu cartofi este un fără gluten și vegetarian farfurie. Această rețetă face 8 porții cu 193 calorii, 8g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 88 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ardei, piper, amestec de salate de salată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ardei umpluți cu cartofi și ouă, Quinoa Și Ardei Umpluți Cu Cartofi Dulci, și Ardei Grași La Grătar Umpluți Cu Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți cartofii cu lapte și unt conform instrucțiunilor pachetului. Se amestecă amestecul de pansament și se condimentează cu piper; deoparte.
Tăiați ardeii pe jumătate pe lungime; nu îndepărtați blaturile.
Îndepărtați tulpinile și semințele.
Așezați-l într-un cuptor cu microunde 13-in. x 9-in. dish.
Acoperiți și cuptorul cu microunde la înălțime timp de 5 minute. Puneți cartofii în jumătăți de piper. Acoperiți și cuptorul cu microunde la foc mare timp de 3-4 minute sau până când ardeii sunt fragede.
Se presară cu brânză și boia de ardei.