Ardei umpluți cu carne de vită, orez, spanac și brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați ardeii umpluți cu carne de vită, orez, spanac și brânză. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 785 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,4 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de carne de vită și orez, spanac triplu, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Ardei umpluți cu carne de vită și orez, Ardei grași umpluți cu cârnați italieni de pui, orez și spanac, și 5 Ardei Dulci Umpluți Cu Brânză Și Spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți o tavă sau o tigaie la grătar. Semințe de ardei chile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Roșii Feliate, Opțional
2
Ardeți ardeii cu puțin ulei și grătați la foc mediu până la mare 3 sau 4 minute pe fiecare parte, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Transferați ardeii într-o tigaie pentru broiler sau o foaie de copt, cu fața goală în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
4
Așezați o tigaie mică pe blatul aragazului și adăugați 1 lingură, 1 tură de tigaie, ulei de măsline și un cățel de usturoi zdrobit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Usturoi Goya®
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Roșii Feliate, Opțional
5
Se încălzește peste flacără medie și se adaugă spanacul în ciorchini până când se ofilește și se degajă lichid. Se condimentează verdele cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Verzii
6
Îndepărtați spanacul și scurgeți-l. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
7
Preîncălziți broilerul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
8
Dezghețați carnea de vită și orezul în cuptorul cu microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 Palmă
Zahăr Galben și Stropi Asortați
9
Combinați 1/2 cană bulion și orez dezghețat în tigaia în care ați gătit spanacul și reîncălziți peste flacără medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
10
Adăugați 1 cană de sos de roșii și încălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
11
Puneți spanacul și carnea de vită fierbinte și orezul de roșii în ardei, așezându-le în centrul fiecărui ardei. Se acoperă din belșug cu brânză rasă și se topește brânza sub broiler 3 până la 5 minute, apoi se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe