Ardei Umpluți

Ardei Umpluți
Ardei umpluți necesită în jur 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 1.95 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 253 calorii, 10g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 6. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 14 ar spune că a lovit la fața locului. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți rucola, dovlecel, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 96%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare sunt Ardei Umpluți: Aji, Ardei Umpluți, și Ardei Umpluți.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Înfășurați ardeii în folie de aluminiu și coaceți la cuptor până se înmoaie, dar nu se destramă, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Într-o tigaie mare la foc mediu, adăugați uleiul de struguri. Când uleiul este fierbinte, adăugați ceapa, ciupercile și usturoiul și sotati până când ciupercile se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați dovleceii, dovleceii galbeni, orezul sălbatic, roșiile, ardeii roșii și verzi și continuați să gătiți până când legumele sunt fragede. Reglați condimentul cu sare și piper, după gust și amestecați pasta de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Suc De Fructe GalbenSuc De Fructe Galben
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Orez Sălbatic, Clătit BineOrez Sălbatic, Clătit Bine
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
6
Se scoate de pe foc și se pliază în rucola proaspătă sau spanac și ierburile proaspete. Puneți amestecul de legume în ardeii răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ierburi ProaspeteIerburi Proaspete
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
7
Transferați ardeii într-un vas de servire rezistent la căldură și acoperiți cu puțin parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
8
Coaceți până când ardeii se încălzesc, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Scoateți din cuptor și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate57
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista