Ardei umpluti cu quinoa
Ardei umpluți cu quinoa ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Pentru 3,13 USD per porție , această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 382 de calorii , 29 g de proteine și 12 g de grăsimi . Această rețetă servește 4. Un amestec de boia de ardei, roșii conservate, ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute . În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 71% . Rețete similare sunt ardeii umpluți cu quinoa , ardeii umpluți cu quinoa și ardeii umpluți cu quinoa .
Instrucțiuni
Scurgeți roșiile rezervând sucul; pus deoparte. Într-o cratiță mică, aduceți apă la fiert.
Adăugați quinoa. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 12-15 minute sau până când lichidul este absorbit.
Între timp, tăiați ardeii în jumătate pe lungime și îndepărtați semințele. Într-un cuptor olandez, fierbeți ardeii în apă clocotită timp de 3-5 minute.
Scurgeți și clătiți în apă rece; răsturnați pe prosoape de hârtie.
Într-o tigaie mare, fierbeți carnea de vită, ceapa, pătrunjelul, boia de ardei, sarea, fulgii de piper și piperul la foc mediu până când carnea nu mai devine roz.
Adăugați usturoiul; gătiți încă 1 minut. Se amestecă într-o cutie sos de roșii, porumb, quinoa și roșii; căldură prin.
Turnați în jumătăți de ardei.
Așezați într-o cameră de 13 inchi. x 9-in. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Combinați sucul de roșii rezervat și sosul de roșii rămas; se toarnă peste ardei.
Acoperiți și coaceți la 350° timp de 30-35 de minute sau până când ardeii sunt fragezi.
Se presară cu brânză; Coaceți încă 5 minute sau până când brânza se topește.