Ardei roșu prăjit și plăcintă cu ouă de cartofi
Ardeiul roșu prăjit și plăcinta cu ouă de cartofi necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 235 calorii, 7g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți cartofi roșii, ouă, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute, Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit, și roșii prăjite și ardei roșu.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul la mare.
Așezați jumătățile de ardei roșu pe o prăjitură sau o foaie de copt.
Puneți ardeii sub broiler și lăsați pielea să se înnegrească peste tot, aproximativ 10 minute.
În timp ce ardeii funcționează, încălziți aproximativ 1/4 cană de ulei de măsline extravirgin într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu.
Adăugați cartofii tăiați felii și prăjiți în ulei până când încep să devină fragede, 5 minute.
Adăugați ceapa și gătiți încă 5 minute.
Scoateți cartofii și ceapa într-un castron folosind lingura cu fante. Ștergeți tigaia, întoarceți tigaia la căldură și adăugați uleiul rămas. Reduceți căldura la mediu.
Scoateți ardeii din broiler. Lăsați broilerul pornit.
Puneți ardeii într-un sac de hârtie maro și sigilați bine sacul. Lăsați ardeii să stea și să se răcească câteva minute. Îndepărtați pielea carbonizată și feliați.
Adăugați ardei la cartofi și ceapă.
Adăugați ouăle bătute în legumele fierte și condimentați cu sare și piper.
Adăugați amestecul în tigaie și gătiți până când ouăle se așează și se rumenesc pe fund.
Transferați tigaia în broiler și lăsați plăcinta cu ou să se rumenească deasupra și să se umfle.
Glisați plăcinta din tigaie și pe o farfurie de servire. Se răcește ușor, apoi se taie în 8 pene și se servește.