Ardei roșu prăjit și pizza cu rucola
Ardeiul roșu prăjit și pizza cu rucola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 321 calorii, 14g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, nuci de pin, amestec de brânză pizza preshredded și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma brânza de pizza, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit, roșii prăjite și ardei roșu, și Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Presărați 1 lingură de făină de porumb pe o foaie mare de copt acoperită cu spray de gătit. Desfaceți aluatul de pizza pe foaia de copt pregătită și întindeți ușor laturile într-un dreptunghi de 11 x 15 inci.
Coaceți la 425 timp de 7 minute.
Scoateți crusta din cuptor.
Puneți fâșii de ardei roșu și rucola peste crustă.
Se presară cu nuci de pin, ceapă roșie și piper roșu zdrobit.
Coaceți la 425 timp de 5 minute; se presară cu brânză și se coace 2 minute sau până se topește brânza.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Santa Margherita Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon