Ardei Roșu Prăjit Răspândit
Răspândirea ardeiului roșu prăjit ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 27 calorii. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 50. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 90 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți roșii de prune, ardei grași, oțet de vin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este super. Rețete similare includ Baie De Ardei Roșu Prăjită De 5 Minute, Ușor Prăjită Piper Roșu Dip, și roșii prăjite și piper roșu dip.
Instrucțiuni
Prăjiți ardeii roșii, roșiile, usturoiul și ceapa sub un pui de carne sau pe un grătar la 425 de grade F, întorcându-se pentru a prăji toate părțile, până când roșiile și ardeii sunt bășici, înnegriți și înmuiați, iar usturoiul și ceapa sunt înnegrite în pete.
Așezați ardeiul și roșiile în pungi de hârtie, deschideți sigur și lăsați să se răcească aproximativ 15 minute. Lăsați usturoiul și ceapa să se răcească. Cojiți usturoiul și ceapa. Se toaca marunt usturoiul. Pune deoparte. Se toacă fin ceapa, măsurând 1/4 cană. Pune deoparte. Coji și semințe de ardei și roșii.
Așezați ardeii și roșiile într-un robot de bucătărie sau blender, lucrând în loturi și procesați până la neted.
Pregătiți canner de apă fierbinte.
Încălziți borcanele și capacele în apă fierbinte până când sunt gata de utilizare. Nu fierbeți. Puneți benzile deoparte.
Combinați ardeiul și piureul de roșii, usturoiul, ceapa, oțetul, busuiocul, zahărul și sarea într-o cratiță mare. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până când amestecul se îngroașă și movile pe o lingură, aproximativ 20 de minute.
Polonic răspândit fierbinte în borcane fierbinți lăsând 1/2 inch headspace. Ștergeți rim. Centrul fierbinte capac pe borcan. Aplicați banda și reglați până când potrivirea este strânsă cu vârful degetului.
Procesați într-o cutie de apă clocotită timp de 10 minute, ajustând altitudinea.
Scoateți borcanele și răciți-le. Verificați etanșarea capacelor după 24 de ore. Capacul nu trebuie să se flexeze în sus și în jos atunci când este apăsat Centrul.