Ardei Roșu Prăjit-Pansament De Mărar
Ardei roșu prăjit-pansamentul de mărar este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 16 porții. O porție conține 19 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre ieftin. Dacă aveți mărar, ardei gras, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, ceea ce este destul de bun. Încercați roșii prăjite și ardei roșu, Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute, și Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Coaceți ardeii grași pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu la 500 timp de 20 de minute sau până când ardeii grași arată vezicule, întorcându-se o dată.
Așezați ardeii grași într-o pungă de plastic cu fermoar; sigilați și lăsați să stea 10 minute pentru a slăbi pielea. Curățați ardeii grași; scoateți și aruncați semințele.
Saut șalotă în ulei fierbinte într-o tigaie la foc mediu-mare până se înmoaie.
Se ia de pe foc; se amestecă mărarul.
Procesați ardeii, amestecul de șalotă, bulionul și ingredientele rămase într-un blender până se omogenizează. Pregătire: 20 min.,
Coaceți: 20 min., Stand: 10 min.