Ardei roșu, mozzarella și spanac se topește
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetele pentru cutia de rețete, ardeiul roșu, mozzarella și spanacul se topește ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 4 porții cu 278 calorii, 10g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, ardei prăjiți, sifon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 7 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Piept de pui cu Mozzarella, spanac și ardei roșu prăjit, Portobello, Broccoli Și Ardei Roșu Se Topește, și Portobello, Broccoli Și Ardei Roșu Se Topește.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie pe mediu; adăugați untul și puțin ulei. Odată ce se oprește sfârâitul, adăugați feliile de sodă farl și gătiți timp de 1 min pe fiecare parte până când este ușor auriu, va trebui să faceți acest lucru în loturi. Pune deoparte.
Adăugați 1 lingură de ulei în tigaie. Se amestecă usturoiul și se fierbe timp de 30 de secunde, apoi se adaugă spanacul și se fierbe timp de 1-2 minute până când este fierbinte, amestecând des. Condimentează după gust.
Încălziți grătarul la mediu. Puneți amestecul de spanac pe fiecare farl prăjit, apoi îngrămădiți ardeii și mozzarella deasupra. Condimentați și stropiți ușor cu ulei de măsline. Puneți sub grătar și gătiți timp de 1-2 minute, până când brânza clocotește.