Supa dulce de ardei roșu-sfeclă este o fără gluten supă. Această rețetă servește 8 și costă 2,09 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 161 calorii. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Un amestec de șalotă, apă, pene de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este grozav. Încercați Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute, roșii prăjite și ardei roșu, și Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Scoateți cratița de pe foc și lăsați să se răcească ușor. Se amestecă sucul de lămâie și se condimentează cu sare și piper. Lucrând în loturi, amestecați piureul într-un blender până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pentru Ungerea Insertului
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se transferă într-un castron mare și se dă la frigider până se răcește, până peste noapte.