Supa dulce de ardei roșu-sfeclă este o fără gluten supă. Această rețetă servește 8 și costă 2,09 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 161 calorii. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Un amestec de șalotă, apă, pene de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este grozav. Încercați Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute, roșii prăjite și ardei roșu, și Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Scoateți cratița de pe foc și lăsați să se răcească ușor. Se amestecă sucul de lămâie și se condimentează cu sare și piper. Lucrând în loturi, amestecați piureul într-un blender până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se transferă într-un castron mare și se dă la frigider până se răcește, până peste noapte.