Ardei roșii prăjiți cu sos Tonnato
Ardeii roșii prăjiți cu sos Tonnato ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 90 de cenți pe porție. O porție conține 299 calorii, 14g de proteine, și 25g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Un amestec de capere, sare și piper, ton și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Ardei roșii prăjiți: două tehnici de prăjire și cum le marinați, Sos Tonnato, și Saut carne de pui cu sos Tonnato pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aprindeți un grătar sau preîncălziți broilerul. Frecați ardeii cu 1 lingură de ulei de măsline și grătiți până se carbonizează peste tot și se înmoaie, întorcându-se ocazional, aproximativ 15 minute.
Transferați ardeii într-un castron, acoperiți cu folie de plastic și lăsați să se răcească. Curățați, sferturiți și semănați ardeii.
Între timp, într-un robot de bucătărie, combinați 2 linguri de ulei de măsline cu maioneza, tonul, sucul de lămâie, 2 lingurițe de capere și 8 de hamsii. Puree până când sosul tonnato este neted.
Întindeți sosul tonnato pe un platou mare și aranjați ardeii prăjiți deasupra.
Se ornează cu restul de 2 lingurițe de capere și 8 hamsii. Condimentați ușor cu sare și piper și stropiți cu restul de 3 linguri de ulei de măsline.
Se ornează cu pătrunjelul și se servește cu pâine crustă.